WEBSHOP INFORMATIE

De prijzen op onze website zijn exclusief verzendkosten.  De Heeren van Beerta accepteert geen bestellingen van personen onder de 18 jaar.

Bestellen

Bestelling annuleren of wijzigen

Eenmaal geplaatste bestellingen kunnen helaas niet worden geannuleerd of gewijzigd.

Betaalmethode

In de webshop kunt u afrekenen via iDEAL.

Verzenden

Verzendkosten

Verzendkosten worden automatisch berekend. Wij verpakken de flessen in dozen waarin 6, 12 of 24 flessen per doos zijn verpakt. De verzendkosten van maximaal 6 en 12 flessen is € 8,79 en 12 flessen € 9,79.  Indien er meer dan 24 flessen worden verstuurd dan zijn de verzendkosten een optelsom van het aantal benodigde verzenddozen. De webshop berekent dit voor u.

Verzendmethode

U kunt kiezen welke vervoerder u wilt, DPD of DHL. De pakketten worden verstuurd onder de voorwaarden van de betreffende vervoerder. Indien u kiest om de bestelling af te halen dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Afhalen

Afhalen bij de brouwerij

Wanneer je bij de bestelling hebt aangegeven 'Gratis ophalen in Oldehove (Schipvaart 32)' dan moet je de bestelling zelf ophalen. Je betaald dan geen verzendkosten. In de webshop wordt dit verwoord als 'gratis afhalen'. Nadat je de bevestiging van je bestelling via mail hebt ontvangen, zal je kort daarna een mail ontvangen met data en tijdstippen waarop je de bestelling bij ons in Oldehove kan worden afgehaald. De bestelling blijft één maand na besteldatum bij ons staan. Daarna is het niet meer mogelijk om de bestelling op te halen.

Levering

Afleveradres

De Heeren van Beerta levert enkel op woonadressen binnen Nederland. Wij bezorgen niet op een antwoord- of postbusnummer of naar het buitenland.

Ander afleveradres

Bij de bestelling kun je een alternatief afleveradres opgeven.

Levertijd

Zodra uw bestelling door ons wordt verzonden ontvangt u een e-mail bericht. De gemiddelde levertijd ligt tussen de 2 en de 5 werkdagen. Tijdens feestdagen of drukke periodes kunnen afwijkende levertijden gelden. Daarbij komt dat wij geen invloed hebben op het verzendproces bij de vervoerder.

Volgen van uw bestelling
U ontvangt een e-mail bericht zodra uw bestelling is verzonden. In deze e-mail vindt u een Track & Trace (pakketnummer) code.

Garantie & Retourneren

Garantie

Controleer je bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst. Stel ons tijdig op de hoogte van eventuele klachten.

Het artikel is beschadigd

Geef de beschadiging door via info@deheerenvanbeerta.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Retourneren

Wettelijk heeft u 14 dagen de tijd om een bestelling, zonder opgaaf van redenen, retour te sturen. Kosten van het terugsturen binnen 14 dagen is voor rekening van de klant. De retour gezonden producten moeten in originele ( gesloten ) verpakkingen zitten, mogen niet gebruikt of beschadigd zijn en dienen voorzien te zijn van de originele etiketten / labels. U dient voordat u uw bestelling ( of een gedeelte ) retour stuurt dit per e-mail aan ons te melden. Bovendien moet de bon of factuur zijn bijgesloten. Het retourneren is voor eigen risico. U ontvangt een bevestigingsmail met instructies voor het retour zenden. Uitbetaling zal plaatsvinden nadat de retourzending is gecontroleerd en in goede staat is bevonden. Het verschuldigde bedrag, minus de verzendkosten en geleverde diensten, worden op uw bank- of girorekening teruggestort.